Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

IZPIT PO PROGRAMU USPOSABLJANJA ZA IZVAJANJE GOSPODARSKEGA RIBOLOVA

 

Naslednji rok za opravljanje izpita po programu usposabljanja za izvajanje gospodarskega ribolova je dne 18.2.2019. Izpit bo potekal v prostorih Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

 

Izpitna vprašanja bodo sestavljena na podlagi področij iz 2. člena Pravilnika o programu usposabljanja za izvajanje gospodarskega ribolova, potrdilu o opravljenem izpitu in o vodenju evidenc o izdanih potrdilih o opravljenih izpitih (Uradni list RS, št. 44/05; v nadaljevanju: pravilnik). V ta namen je na spodnji povezavi dostopno izpitno gradivo, ki je sestavljeno iz pravilnika, Uredbe o spremljanju ulova in prodaji ribiških proizvodov (Uradni list RS, št. 38/16), navodil za izpolnjevanje ladijskega dnevnika (ladijski dnevnik za sredozemsko morje  in ladijski dnevnik Evropskih skupnosti), obrazec ladijskega dnevnika (za Sredozemsko morje in za Evropsko skupnost)  in ribiškega predpisa Evropske Unije, in sicer Uredbe Sveta (ES) št. 1967/2006 z dne 21. 12. 2006 o ukrepih za upravljanje za trajnostno izkoriščanje ribolovnih virov v Sredozemskem morju.