Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

Ukrep 312 - Mikropodjetja Javni razpis za ukrep 312 - Podpora ustanavljanju in razvoju mikropodjetij
Datum objave: 07.12.2012
Rok za prejem ponudb: 16.01.2013
Izdajatelj: Ministrstvo za kmetijstvo in okolje
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

Vlagatelj lahko pridobi informacije o javnem razpisu na INFO točki ARSKTRP, tel. 01/580 7792 od ponedeljka do četrtka v času od 7.30 do 15.00, v petek pa od 7.30 do 14.00. Vprašanja se lahko posredujejo tudi po elektronski pošti na naslov : aktrp(at)gov.si

Razpisna dokumentacija:
  • Javni razpis (doc, pdf)
  • Razpisna dokumentacija (doc. pdf) - dopolnjeno 17. 12. 2012 (pojasnilo spodaj pod Drugi podatki)
  • Prijavni obrazec (doc)

 

PODPORNI DOKUMENTI:

Izpolnjevanje prijavnega obrazca v elektronskem sistemu ARSKTRP: 

 
V skladu s prvim odstavkom 117. člena Uredbe PRP in v skladu s term javnim razpisom, mora vlagatelj, če želi oddati vlogo na ta javni razpis, obvezno izpolniti prijavni obrazec v elektronski sistem ARSKTRP. Dostop do aplikacije e-PRP, kjer se lahko izpolni prijavni obrazec in najde navodila za izpolnitev prijavnega obrazca je na strani: http://www.arsktrp.gov.si/si/e_poslovanje_obrazci_forum/spletne_aplikacije/.
 
Ker se prijavni obrazec, ki je izpolnjen in oddan v elektronski sistem ne šteje za vlogo na javni razpis, je potrebno elektronsko vnešen obrazec z izpisom identifikacijske kode natisniti ter ga skupaj z vsemi sestavnimi deli vloge, ki jih določa javni razpis in razpisna dokumentacija, poslati priporočeno po pošti ali oddati v vložišču ARSKTRP.

Razpisano sredstev: 9.000.000 EUR
Drugi podatki:

17. 12. 2012 - Dopolnjena Razpisna dokumentacija (doc, pdf)
 
Zaradi natančnejše opredelitve merila za ocenjevanje novoustanovljenih podjetij je bil v točki 3.4.3.6 razpisne dokumentacije dodan stavek, ki določa, da se kot novoustanovljeno podjetje šteje tisto podjetje, ki je bilo ustanovljeno pred datumom objave javnega razpisa, se pravi najkasneje 6. 12. 2012.  Razpisna dokumentacija (doc, pdf) je popravljena v skladu s pojasnilom.
 
11. 1. 2013 - Izjava banke o finančni pokritosti naložbe
 
Poleg zavezujoče izjave banke o finančni pokritosti naložbe, bodo pri obravnavi vlog, prispelih na javni razpis, kot ustrezne upoštevane tudi druge vrste zavezujočih notarsko overjenih oblik dokazil, ki imajo enako pravno vrednost in dokazujejo finančno pokritost naložbe.

Nazaj