Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

Ukrep VIII Javni razpis za Ukrep VIII: Finančna pomoč za nadomestilo škode v čebelarstvu
Datum objave: 30.08.2013
Rok za prejem ponudb:
Izdajatelj: Ministrstvo za kmetijstvo in okolje
Status: Zaključen razpis
Kontaktna oseba:

Agencija Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, tel. 01/580 7792 od ponedeljka do četrtka od 7.30 do 15.00 ure in petek od 7.30. do 14.00 ure. Vprašanja se lahko posredujejo tudi po elektronski pošti na naslov aktrp(at)gov.si

Razpisna dokumentacija:

 

8.11.2013 - Obvestilo o zaprtju javnega razpisa za Ukrep VIII: Finančna pomoč za nadomestilo škode v čebelarstvu

Razpisano sredstev: 200.000,00 eurov
Drugi podatki:

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev čebelarjem zaradi škode, ki je nastala zaradi suše in pozebe v naravnem okolju v letu 2012, zaradi česar je prišlo do zmanjšanega medenja. Sredstva se namenjajo za ohranitev ekonomske sposobnosti čebelarjev, da nadaljujejo s čebelarjenjem. Nepovratna sredstva se dodelijo v obliki podpore na čebeljo družino, in sicer v višini 2,43 evra.
 

Vloga s prilogami mora biti oddana priporočeno ali vložena na vložišču Agencije v zaprti ovojnici, opremljeni z imenom, priimkom in naslovom vlagatelja in označeni z oznako javnega razpisa za dodelitev podpore: »Javni razpis - Finančna pomoč za nadomestilo škode v čebelarstvu« .
 
Rok za oddajo vlog začne teči peti dan po objavi javnega razpisa v uradnem listu, kar pomeni v sredo 4.9.2013 in traja do zaprtja javnega razpisa, ki se objavi na spletni strani MKO.

Nazaj