Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Do povračila stroškov za projekt TSZ z oddajo elektronske vloge na ARSKTRP

Ljubljana, 29. november 2018 – Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja obvešča vse vlagatelje (šole, vrtce, zavode), da bo povračilo stroškov za projekt Tradicionalni slovenski zajtrk po novem možno na podlagi oddane elektronske vloge. Način vnosa in oddajo vloge so včeraj predstavili tudi na spletnem seminarju za vlagatelje.

Ljubljana, 29. november 2018 – Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja obvešča vse vlagatelje (šole, vrtce, zavode), da bo povračilo stroškov za projekt Tradicionalni slovenski zajtrk po novem možno na podlagi oddane elektronske vloge. Način vnosa in oddajo vloge so včeraj predstavili tudi na spletnem smeinarju za vPo Sloveniji je bil 16. novembra 2018 izveden projekt Tradicionalni slovenski zajtrk. Vse osnovne šole, vrtci in zavodi za vzgojo in izobraževanje otrok ter mladostnikov s posebnimi potrebami, ki so sodelovali in organizirali Tradicionalni slovenski zajtrk, bodo imeli možnost oddaje vlog in s tem povračila stroškov za nakup živil za njegovo izvedbo.


Od preteklih let se projekt razlikuje po tem, da je povračilo stroškov na podlagi pavšala in da bodo vlagatelji (šole, vrtci, zavodi) vlogo za povračilo stroškov oddali elektronsko v aplikaciji ARSKTRP.


Oddaja vlog bo možna od 3. do 20. 12. 2018 preko portala e-Kmetija (za vstop na portal je potreben ustrezen digitalni podpis).


Včeraj je ARSKTRP za vlagatelje vlog za projekt Tradicionalni slovenski zajtrk organizirala tui spletni seminar, na katerem je predstavila vnos in oddajo elektronske vloge za povračilo stroškov. Več o seminarju si lahko pogledate na spodnjih povezavah. 
 
Posnetek spletnega seminarja ...
(za dostop je potreben vpis podatkov (ime, priimek in e-naslov)
 
Predstavitev, predstavljena na spletnem seminarju (.pdf) ...
 
Več o projektu Tradicionalni slovenski zajtrk ...


*    *    *