Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

17. seja Vlade RS

Ljubljana, 31. januar 2019 - Vlada RS je imenovala vršilko dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za kmetijstvo v Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Imenovanje vršilke dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za kmetijstvo v Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Vlada RS je s 1. 2. 2019 imenovala Simono Vrevc za vršilko dolžnosti generalne direktorice Direktorata za kmetijstvo v Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, in sicer do imenovanja generalnega direktorja po opravljenem natečajnem postopku, vendar največ za šest mesecev, to je najdlje do 31. 7. 2019.


Dosedanji generalni direktorici Direktorata za kmetijstvo na MKGP poteče mandat z 31. 1. 2019. 


Simona Vrevc izpolnjuje vse predpisane pogoje za opravljanje nalog vršilke dolžnosti generalne direktorice Direktorata za kmetijstvo. Je diplomirana inženirka rastlinske proizvodnje, dosedanje delo je opravljala na MKGP v Službi za EU in mednarodne zadeve kot sekretarka, zato delo na ministrstvu dobro pozna, še posebej področje Skupne kmetijske politike in razvoja podeželja. Ima bogate mednarodne izkušnje, med drugim je delala na SPBR v Bruslju in bila namestnica generalne sekretarke Alpske konvencije s sedežem v Innsbrucku.

 

*    *     *