Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

DOPOLNITEV napovednika za ta teden (Sev. Makedonija)

Sreda, 15. 5. in četrtek, 16. 5. 2019

 

Obisk Republike Severne Makedonije

 

Ministrica dr. Aleksandra Pivec bo na povabilo ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in vodno gospodarstvo Severne Makedonije Ljupcha Nikolovskega obiskala Severno Makedonijo. Prvi dan obiska bosta ministra na dvostranskem srečanju izpostavila vsebine s področja kmetistva in sodelovanja med državama. Ministrica se bo v okviru obiska srečala tudi z županom Ohrida ter nekaterimi drugimi predstavniki institucij in države. V okviru obiska bo potekal tudi dogodek ob svetovnem dnevu čebel - v sklopu projekta večetnične OŠ Bratstva in edinstva v Ohridu bo organiziran medeni zajtrk.

 

Ministrica se bo udeležila tudi slovesnega dogodka otvoritve vinske kleti v Severni Makedoniji Puklavec Family Wines, ene večjih investicij slovenskih podjetij v tujini.

Lokacija: Skopje, Negotino, Ohrid, Severna Makedonija

 

 

* * *
Podrobnejše informacije glede dogodkov MKGP / dogovori za izjave predstavnikov MKGP za medije: Luka Kočevar gsm: +00386 41 / 495 163; e-naslov: pr.mkgp(at)gov.si